Tre ting, der kan gøre det nemmere for dig at have en have

09 december 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Selvom du sikkert nyder at have en have, er der jo ingen grund til, at du gør havearbejdet mere besværligt, end det behøver at være. Du kan jo sagtens med nogle enkle hjælpemidler gøre haven lidt nemmere for dig at holde. 

Det kan for eksempel være ved, at du sætter en regnmåler op. Regnmåleren opsamler regn, så du kan se, hvor meget regn der er faldet i lige præcis din have. Dermed kan du altså nemt finde ud af, hvor meget vand dine planter i haven har brug for. Selvom vejrudsigter er smarte, kan de jo ikke sige noget om, hvor meget regn der er faldet i lige præcis din have. 

Et af de steder, hvor du kan købe en regnmåler, er på webshoppen gladegaver.dk. På trods af navnet kan du sagtens handle hos dem, selvom du gerne vil købe noget til dig selv. Det er derfor en oplagt webshop at se nærmere på. De har nemlig rigtig mange ting til haven. 

image

Fuglehuse og fuglebade tiltrækker fugle 

En anden måde, hvorpå du kan gøre det lidt nemmere for dig selv at have en have er ved, at du tiltrækker fugle til haven. De spiser en masse af de insekter, der ellers kan skabe problemer for dig. Hvis du har mange fugle i haven, vil du derfor opleve, at du slet ikke har lige så mange problemer med insekter. 

Der findes flere måder, hvorpå du kan tiltrække flere fugle til haven, men det er altid smart for dig, at du har et fuglehus. Der kan fuglene bygge rede, og fugleforældre har som bekendt travlt med at finde masser af foder til deres unger. Derfor vil de kun være taknemmelige for, at de kan finde en masse insekter i din have. 

Fuglebade er en anden måde, hvorpå du kan tiltrække fugle til haven, så de kan spise dine insekter.