Tre fordele ved hårfjerning ved sugaring

08 februar 2022
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Er du træt af at stå og barbere ben, armhuler eller bikinilinje, er du måske på udkig efter en lidt mere permanent behandling. Der kan det være, at du har set på at få fjernet hårene med voks. En langt mere skånsom, men lige så effektiv behandling, er dog, at du får fjernet hårene med metoden sugaring. Vi kommer her ind på tre fordele ved den. 

Vores artikel er blevet inspireret af skønhedsklinikken klarhud.dk. De har stor erfaring med denne form for hårfjerning, og du kan derfor være sikker på at få et godt resultat hos dem. Leder du efter hårfjerning i København, er det derfor oplagt for dig, at du ser nærmere på dem. 

1. Fjerner hårene i groretningen

Den vigtigste fordel ved sugaring i forhold til voks er, at hårene bliver fjernet i groretningen. Dermed undgår du at få indgroede hår, lige som du indgår, at der er hår, der knækker af eller bliver beskadiget. 

hårfjerning København

2. Nænsom mod huden

Derudover er sugaring en meget nænsom behandling for huden. Mange former for voks indeholder kemikalier, der ikke er særlig sunde for huden. Som du nok har gættet, bruger man til sugaring en sukkermasse. Det er et altså en helt naturlig behandling. Det gør den også særligt velegnet til sarte områder som bikinilinjen, hvor du ellers nemt kan få røde knopper efter en hårfjerning. 

3. Metoden fjerner også døde hudceller

Udover at sugaring fjerner hårene, efterlader den også din hud dejlig blød og glat. Med metoden bliver de døde hudceller i huden nemlig også fjernet. Dermed behøver du altså ikke at bruge en scrup eller lignende for at få dem af. Du slår så at sige to fluer med et smæk. Det er altså perfekt for dig at få en sugaring behandling med jævne mellemrum, så du kan holde hårene nede og få en blød hud samtidig.