Sådan renoverer du dit badeværelse på budget

21 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Det kan hurtig blive en dyr affære at renovere et badeværelse. Derfor kan du lagt en plan over, hvor mange penge du skal bruge til hver renovering og hver håndværker, som skal udføre renoveringen for dig. Det kan gøre processen meget nemmere for dig, fordi du har et godt overblik over dine penge.

Vi har skrevet lidt flere tips til dig i dette indlæg, om hvordan du får du en komplet renovering af dit badeværelse til en rimelig pris.

 

image

 

1. Lav et budget

Først og fremmest skal du tænke på, hvor mange penge du vil bruge i alt på din renovering. Og lav et budget, hvor du lægger alt det ind, der skal laves på dit badeværelse. Du kan starte med at lave en liste med alle de elementer, der er i stykker eller ikke længere fungerer.

Hernæst kan du tilføje de elementer, der ikke behøver udskiftning, men derimod skal repareres. Det kan f.eks. være dit badekar, der skal have en ny emalje. Hvis du ikke kender til prisen, så kan du bruge Google til at søge efter “re-emaljering af badekar pris”.

 

2. Hvad kan du selv gøre?

For det andet bør du tænke på de ting, som du selv kan gøre ude på dit badeværelse. Hvor langt strækker dine kompetencer, når det kommer til renovering? Måske du selv kan male dine vægge, men kan du få installeret et nyt toilet? Eller overlader du det hellere til de professionelle? Og kan du selv reparere din vask, eller vil du hellere tilkalde en blikkenslager? Noter alle de ting, som du mener, at du selv kan gøre, og de ting som en håndværker skal ordne for dig.

 

3. Hyr professionelle

Det leder os til den sidste gode råd – hyr professionelle. Med professionel arbejdskraft er du garanteret flotte resultater. Hvis du gerne vil spare, så kan du finde de opgaver, som der er ude af din egen kompetenceområde, og ringe efter en professionel.

Her kan du ringe rundt til forskellige VVS-mænd, og få et uforpligtende tilbud på deres services. Så ender du ikke med at betale for meget for noget, der kan gøres billigere af en anden VVS-mand.