Oplev et stort udvalg af markedets bedste bryganlæg

25 februar 2020
Søren Black
Oplev et stort udvalg af markedets bedste bryganlæg

Opnå samme standard som bryggerierne

Er du blevet træt af at drikke de samme øl henne på dit værtshus, så er det helt oplagt, at du begynder at brygge din egen øl. Ved at brygge din egen øl får du et helt unikt produkt, som ikke findes nogen andre steder. Men ølbrygning kan være en kompliceret sag, som hurtigt kan ende med, at du får ødelagt dine gryder og dit gode humør. Med et bryganlæg fra for eksempel danske Beacon kommer der fuldstændig styr på bryggeprocessen, så du dermed opnår samme høje standard, som det bryggerierne leverer. Med det rette bryganlæg får du både styr på brygningen, hygiejnen og du får en virkelig velsmagende øl, når brygningen er gennemført.

De bedste bryganlæg på markedet

Albryg er sat i verden for at tilbyde dig som elsker hjemmebryg et stort udvalg af de bedste bryganlæg på markedet. Som den autoriserede forhandler vi er, kan vi tilbyde dig et bryganlæg fra tyske Braumeister. Anlæggene fås i alle størrelser lige fra 20 liter og helt op til 1000 liter. Samtidig forhandler Albryg også gærtanke med eller uden tryk. Men ønsker du at benytte et dansk bryganlæg, så kan Albryg også tilbyde dig produkter fra Beacon, der leverer bryganlæg fra 40 liter og helt op til 70 liter. Fordelen ved Beacons produkter er, at de er langt billigere end for eksempel tyske Braumeister. Så her er et oplagt produkt for dig, der er ny som ølbrygger.

Kom godt i gang

Har du først en gang oplevet glæden ved at drikke dit eget øl, så ved du, at der virkelig er tale om en fantastisk beskæftigelse. Derfor ønsker Albryg at hjælpe dig så godt i gang, som det overhovedet er muligt. Du kan for eksempel leje dit bryganlæg hos Albryg, så du kan finde ud af, om ølbrygning er noget for dig. Albryg tilbyder også ølbrygningskurser, hvor du får lært håndværket helt fra bunden.