Hvad kan transporteres med specialtransport?

18 august 2022
Camilla Sørensen

editorial

Når du skal have noget specialtransporteret, er det vigtigt at finde en transportør, der kender til de danske forhold. Det er nemlig ikke alle transportører, der har specialiseret sig i denne type af transport. Du skal vælge en transportør, som kender vejnet godt og kan hjælpe dig med at fragte din genstand sikkert fra a til b.

Derudover er det vigtigt, at du får et tilbud fra flere forskellige transportører, så du kan sammenligne pris og tjenester.

specialtransport

Kig efter dette, når du skal finde en samarbejdspartner

Når du er på udkig efter specialtransport, er det vigtigt at:

– Finde en transportør, der kender de danske forhold

– Få et tilbud fra flere transportører

– Sammenligne priser og ydelser

På den måde kan du være sikker på, at din specialtransportopgave bliver udført problemfrit og effektivt.

Hvad er specialtransport – og hvad kan sendes?

Der er ingen grænser for, hvad der kan transporteres specielt – så længe det er lovligt, naturligvis. Denne type transport anvendes ofte til store eller svært transportable genstande, f.eks

– Vindmøller

– Både

– Siloer

– Store maskiner

– Industrianlæg.

Kort og godt: Har du et stort emne – eller et særligt indviklet emne – som ikke kan sendes på traditionel vis, så kan du med fordel overveje specialtransport. Det er klart, at det er dyrere end almindelig kurerkørsel, men du har næppe noget valg, hvis du skal have dine produkter fra A til B. Og du kan helt sikkert finde konkurrencedygtige priser på markedet.

Der findes mange forskellige virksomheder, der tilbyder specialtransport. Når du vælger et firma, er det vigtigt at sammenligne priser og ydelser. Du bør også kigge på anmeldelser for at få en idé om kvaliteten af den service, du kan forvente at modtage. Du kan starte din jagt her: https://avas.dk/specialtransportiheledanmark/.

Som med alt andet er der ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt. Det synes vi i hvert fald ikke.