En garnnøgle er godt legetøj til katten

Det er måske ikke lige det garn fra en garnnøgle, som du agter at bruge til at hækle med, som du skal give til katten.

Godt nok findes der mange tegninger og tegnefilm, hvor man ser en bedstemor i en gyngestol, der er ved at hækle med noget garn, hvor tråden går ned til en garnnøgle på gulvet, hvor katten leger med denne.

I virkeligheden ville dette jo være farligt, hvis nu katten rev til, mens man sad og hæklede, så de to typer af brugen af garnet skal man holde adskilt.

Men man har måske oplevet, at man har sat sig til at hækle med noget garn, og så er katten kommet til og begyndt at lege med garnet, selvom man forsøgte at gemme det væk.

Og sådan en kat er snu, så den skal nok finde frem til det, selvom du gemmer det.

Giv katten noget garn at lege med

Så for at lære katten, at den ikke skal lege med det garn, som man selv bruger, så kan man jo købe en garnnøgle til katten, som man giver til den.

Hvis man så er rigtig smart, så tager man kun den garnnøgle frem til katten at lege med, når man selv skal hækle, så den er distraheret fra ens eget hækleri, og så mister den heller ikke interessen for sin egen garnnøgle så hurtigt.

Heldigvis er sådan noget garn så billigt, men stadig godt at bruge, at man sagtens kan tillade sig at give en til katten – måske har den endda en yndlingsfarve til sit garn!

Det kan også være sjovt at give til små børn at lege med som en lille bold eller lignende, hvorfor man næsten bliver nødt til at have sådan en ekstra garnnøgle liggende, så man altid kan bruge den – om den er til katten eller barnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *